H-9027 Győr, Martin u. 1. | Telefon: +36 96/624-052

Fax: +36 96/624-061 | E-mail: info[@]rababastya.hu

RÁBA-BÁSTYA Vagyonvédelmi Kft., Győr - Mi garantáljuk a biztonságot, Ön élvezi a nyugalmat. | Vagyonvédelem, őrzés védelem, rendezvénybiztosítás.
 
 
 
 
Online ajánlatkérés - Kattintson ide és kérjen személyre szabott, egyedi árajánlatot!
AZ ÖN ELŐNYEI

» Teljes körű szolgáltatások

» Rugalmas megoldások

» Kiemelkedő szakmai háttér

» Szakképzett munkatársak

» Megbízható technikai háttér

» Megnyugtató garanciák

» Több évtizedes tapasztalat

» Meggyőző referenciák

AKTUALITÁSOK
Jelenleg nincs feltöltve aktualitás...

ISO 9001:2009 szabvány szerinti minőségbiztosítási rendszer.
 
 

Szolgáltatásaink

Biztonságtechnikai rendszerek

 
Cégünk térítésmentes helyszíni felmérés és tervezés után személyre, létesítményre szabottan, igény szerinti védelmet garantáló biztonságtechnikai berendezéseket biztosít, legyen szó ipari létesítményekről (gyárak, raktárak, telephelyek, stb.), irodaépületekről, üzlethelyiségekről, magánházakról, lakásokról.
 
Kollegáink a legmodernebb, megbízható eszközöket használják, és a telepítésre csak a már kipróbált és minősített berendezéseket használják. Biztonsági rendszerek tervezését, üzembe helyezését, vizsgázott, szakképzett több évtizedes hazai és nemzetközi szakmai tapasztalatokkal rendelkező csapat végzi. A kamera- és riasztórendszerek beszerzése során napi kapcsolatunk van egyes gyártókkal, importőrökkel a folyamatos és gyors üzembe helyezést, valamint a garanciális és garancián túli szervizhátteret is biztosítjuk.
 
A vagyonvédelmi rendszerek felügyeletére és hiba elhárítására napi 24 órás készenléti ügyeletet tartunk fenn az év minden napján. Ügyfeleink immár évek óta elégedetten használják a cégünk által tervezett, telepített és üzemeltetett vagyonvédelmi rendszereket.
 
Komplex távfelügyelet rendszer telepítése és üzemeltetése
 
Az őrzés-védelem megbízható, magas fokú biztonságot nyújtó megoldása, melynek fő elemei a diszpécserközpont, fegyveres járőrszolgálat, valamint az Ön telephelyén, lakásán működő biztonságtechnikai berendezések. A telepített biztonsági rendszerek célzottan és skálázhatóan illeszthetőek a veszélyeztetettség kockázataihoz. A rendszer révén a védendő objektum helyi élőerős védelem nélkül is állandó és teljes ellenőrzés alatt tartható.
 
Kamerarendszer (video-megfigyelő) telepítése és üzemeltetése
 
A kamerarendszerek a nem kívánt személyek és események kiszűrésére, dokumentálásra alkalmazhatóak. Az előzetes felmérés alapján, az egyedi adottságok figyelembe vételével fix és mozgó kamerák alkothatják a rendszert, mely lehet fekete-fehér vagy színes. Nappali és éjszakai megfigyelésre egyaránt kínálunk megoldást: ügyfeleink számára a normál üzemmódból a sötétedéskor automatikusan infrára váltó kamerarendszereket, speciális helyzetekben ún. éjjellátó kamerákat is kínálunk. Az anyagok rögzítése digitális központban, számítógépen történik. Lehetőség van a védeni kívánt területek interneten keresztüli, távoli megfigyelésére is.
 
Riasztórendszer (jelzőrendszer) telepítése és üzemeltetése
 
A riasztó- és jelzőrendszerek a védelem "első vonalát" jelentik, így a céloknak és igényeknek megfelelő kiválasztásuk, használatuk kulcsfontosságú. A leggyakrabban használt riasztó- és jelzőeszközök: behatolás jelzők, mozgásérzékelők, nyitásérzékelők, tűzjelzők, füstérzékelők, szén-monoxid érzékelők, stb.
 
Beléptető rendszer telepítése és üzemeltetése
 
A jól kiépített behatolásvédelmi rendszerek zárás és élesítés után teljesítik feladatukat, így önmagukban alapvetően nem alkalmasak a védett területre, objektumba - gyárak, üzemek, irodaépületek, raktárak, stb. - történő be- és kilépés jogosultság-szintű ellenőrzésére. Az alkalmazott beléptető rendszerek (infrasorompók, személyforgalom szabályozó-ellenőrző berendezések) működési elve és felépítése igen sokféle lehet, azonban mindegyik beléptető rendszer feladata azonos: a belépő azonosítása, a belépési jogosultság megállapítása, valamint az áthaladás szabályozása.
 
Az átgondoltan megtervezett és szakszerűen telepített biztonságtechnikai rendszerek nagy mértékben emelik egy adott objektum védelmi szintjét, ugyanakkor a nagyobb biztonság érdekében további szolgáltatásokat is kínálunk Önnek:
Távfelügyelet diszpécserszolgálattal: a telepített biztonsági rendszerek távoli felügyelete, ellenőrzése, 24 órás diszpécserszolgálattal, fegyveres elfogó szolgálattal.
Járőrszolgálat: gépkocsizó-, motorkerékpáros-, kutyás járőrszolgálat, a szükségleteknek megfelelő rendszerességgel és létszámmal.
Élőerős őrzés: a megoldandó védelmi feladatok megoldására állandó helyszíni biztonsági őr (vagyonőr) biztosítása (objektumvédelem).
 
A RÁBA-BÁSTYA Vagyonvédelmi Kft. biztonságtechnikai berendezések telepítésével és üzemeltetésével kapcsolatos szolgáltatása rugalmas és teljes körű, így az Ön vagy cége számára az igényeinek és elvárásainak megfelelő biztonságot tudjuk nyújtani.
 
 
 
 
 
 
 

H-9027 Győr, Martin u. 1. | Telefon: +36 96/624-052

Fax: +36 96/624-061 | E-mail: info[@]rababastya.hu