H-9027 Győr, Martin u. 1. | Telefon: +36 96/624-052

Fax: +36 96/624-061 | E-mail: info[@]rababastya.hu

RÁBA-BÁSTYA Vagyonvédelmi Kft., Győr - Mi garantáljuk a biztonságot, Ön élvezi a nyugalmat. | Vagyonvédelem, őrzés védelem, rendezvénybiztosítás.
 
 
 
 
Online ajánlatkérés - Kattintson ide és kérjen személyre szabott, egyedi árajánlatot!
AZ ÖN ELŐNYEI

» Teljes körű szolgáltatások

» Rugalmas megoldások

» Kiemelkedő szakmai háttér

» Szakképzett munkatársak

» Megbízható technikai háttér

» Megnyugtató garanciák

» Több évtizedes tapasztalat

» Meggyőző referenciák

AKTUALITÁSOK
Jelenleg nincs feltöltve aktualitás...

ISO 9001:2009 szabvány szerinti minőségbiztosítási rendszer.
 
 

Szolgáltatásaink

Objektumvédelem

 
Az objektumvédelem során az Ön telephelyén (üzem, raktár, iroda, építési terület, stb.) látják el munkatársaink az őrzés-védelem kapcsán felmerülő feladatokat. A felmerült igények és lehetőségek alapján Önnel közösen alakítjuk ki az őrzés rendszerét, határozzuk meg a szükséges teendőket, dolgozzuk ki az egyes események bekövetkeztekor végrehajtandó akcióterveket.
 
Szakképzett vagyonőreink az élőerős őrzés során megfelelő szolgálati öltözetben és a szükséges védelmi- és kommunikációs eszközökkel felszerelve dolgoznak. A szolgálati öltözet, munkaruha a megbízás jellegétől függően változhat (öltöny, sportos öltözet, stb.). Vagyonőreink munkáját korszerű technikai eszközök (járművek, kényszerítő eszközök, kommunikációs eszközök, kutya, stb.) segítik.
 
Az objektumvédelem szolgáltatás - a megbízás jellegétől függően - igen széles skálán mozoghat, így a valóban költséghatékony és biztonságos megoldás érdekében további szolgáltatásokat is kínálunk Önnek:
Portaszolgálat: személyforgalom ellenőrzése (ki- és belépő személyek azonosítása, jogosultság ellenőrzése, stb.), járműforgalom ellenőrzése (okmányok ellenőrzése, áru- és raktér ellenőrzése).
Járőrszolgálat: gépkocsizó-, motorkerékpáros-, kutyás járőrszolgálat, a szükségleteknek megfelelő rendszerességgel és létszámmal.
24 órás diszpécser szolgálat: felmerülő problémák esetén szaktanács, intézkedési javaslat nyújtása.
Kivonuló (elfogó) járőrszolgálat: rendkívüli esemény esetén a helyi biztonsági őr (helyi dolgozó) kérésére és annak támogatására.
 
A RÁBA-BÁSTYA Vagyonvédelmi Kft. objektumvédelem szolgáltatása rugalmas és teljes körű, így az Ön vagy cége számára az igényeinek és elvárásainak megfelelő biztonságot tudjuk nyújtani.
 
 
 
 
 
 
 

H-9027 Győr, Martin u. 1. | Telefon: +36 96/624-052

Fax: +36 96/624-061 | E-mail: info[@]rababastya.hu