H-9027 Győr, Martin u. 1. | Telefon: +36 96/624-052

Fax: +36 96/624-061 | E-mail: info[@]rababastya.hu

RÁBA-BÁSTYA Vagyonvédelmi Kft., Győr - Mi garantáljuk a biztonságot, Ön élvezi a nyugalmat. | Vagyonvédelem, őrzés védelem, rendezvénybiztosítás.
 
 
 
 
Online ajánlatkérés - Kattintson ide és kérjen személyre szabott, egyedi árajánlatot!
AZ ÖN ELŐNYEI

» Teljes körű szolgáltatások

» Rugalmas megoldások

» Kiemelkedő szakmai háttér

» Szakképzett munkatársak

» Megbízható technikai háttér

» Megnyugtató garanciák

» Több évtizedes tapasztalat

» Meggyőző referenciák

AKTUALITÁSOK
Jelenleg nincs feltöltve aktualitás...

ISO 9001:2009 szabvány szerinti minőségbiztosítási rendszer.
 
 

Szolgáltatásaink

Portaszolgálat

 
A portaszolgálat (recepció) során kollégáink az Ön telephelyének (üzem, raktár, iroda, stb.) be- és kilépési pontjain látják el feladataikat. A portaszolgálat három alapvető feladata a belépő azonosítása, a belépési jogosultság ellenőrzése, az áthaladás szabályozása.
 
A portaszolgálat működésének szabályrendszerét Önnel közösen alakítjuk ki, a várható személy- és járműforgalom jellemzői, az ellátandó feladatok és a kezelendő szituációk ismeretében.
 
A leggyakoribb feladatok: be- és kiléptetési protokoll előírtak szerinti végrehajtása, érkező vendégek fogadása és az objektumon belüli kísérése, a megbízó által meghatározott nyilvántartások vezetése, járművek és szállítmányok ellenőrzése, biztonsági jelzőrendszer figyelése, stb.
 
A portaszolgálatot ellátó kollégáink olyan szakképzett vagyonőrök, akik a portaszolgálat ellátásához szükséges emberi kvalitásokkal (pl. jó modor, határozott, ugyanakkor udvarias fellépés, igényes megjelenés, megfelelő szintű kommunikációs készség, stb.) is rendelkeznek. Kollégáink a portaszolgálatot szolgálati öltözetben látják el, ami - igény esetén - az adott cég arculatához igazítható.
 
A portaszolgálat szolgáltatás - a megbízás jellegétől függően - tökéletesen alkalmas a várható és előre tervezhető személy-, jármű- és áruforgalom ellenőrzésére és szabályozására, ugyanakkor a valóban költséghatékony és biztonságos megoldás érdekében további szolgáltatásokat is kínálunk Önnek:
Biztonságtechnikai berendezések: riasztórendszerek, kamerarendszerek tervezése, üzemeltetése.
Kivonuló (elfogó) járőrszolgálat: rendkívüli esemény esetén a portaszolgálat kérésére és annak támogatására.
Élőerős őrzés: a portaszolgálatot kiegészítve az objektum átfogó védelme.
Beléptető rendszer: mechanikai és elektronikus beléptető rendszerek tervezése, üzemeltetése.
 
A RÁBA-BÁSTYA Vagyonvédelmi Kft. portaszolgálat szolgáltatása rugalmas és teljes körű, így az Ön vagy cége számára az igényeinek és elvárásainak megfelelő biztonságot tudjuk nyújtani.
 
 
 
 
 
 
 

H-9027 Győr, Martin u. 1. | Telefon: +36 96/624-052

Fax: +36 96/624-061 | E-mail: info[@]rababastya.hu