H-9027 Győr, Martin u. 1. | Telefon: +36 96/624-052

Fax: +36 96/624-061 | E-mail: info[@]rababastya.hu

RÁBA-BÁSTYA Vagyonvédelmi Kft., Győr - Mi garantáljuk a biztonságot, Ön élvezi a nyugalmat. | Vagyonvédelem, őrzés védelem, rendezvénybiztosítás.
 
 
 
 
Online ajánlatkérés - Kattintson ide és kérjen személyre szabott, egyedi árajánlatot!
AZ ÖN ELŐNYEI

» Teljes körű szolgáltatások

» Rugalmas megoldások

» Kiemelkedő szakmai háttér

» Szakképzett munkatársak

» Megbízható technikai háttér

» Megnyugtató garanciák

» Több évtizedes tapasztalat

» Meggyőző referenciák

AKTUALITÁSOK
Jelenleg nincs feltöltve aktualitás...

ISO 9001:2009 szabvány szerinti minőségbiztosítási rendszer.
 
 

Szolgáltatásaink

Rendezvénybiztosítás

 
A rendezvénybiztosítás szolgáltatás során kollégáink különböző rendezvények (pl. sportesemények, kulturális rendezvények, politikai rendezvények, üzleti rendezvények, konferenciák, stb.) alkalmával látnak rendvédelmi-, biztonsági- és egyéb feladatokat, biztosítva a rendezvény, valamint a résztvevők biztonságát.
 
A rendezvénybiztosítás az őrzés-védelem speciális szakterülete, így ezt a feladatot cégünk állományának azon tagjai látják el, akik - az általános vagyonőri képesítésen felül - szakirányú képesítéssel (rendezvénybiztosító őr), előírásszerű szakvizsgával és megfelelő gyakorlattal is rendelkeznek. Az egyes rendezvények biztonsági főnöki posztját a Ferencváros stadionjában szerzett rendőrségi tapasztalatokkal rendelkező kollégánk látja el. Megbízóink rendezvényeinek zavartalan biztosítására önvédelmi- és kommunikációs felszerelésekkel látjuk el munkatársainkat.
 
A rendezvénybiztosítás során kiemelt feladatok: a résztvevők személy- és vagyonbiztonságának biztosítása, a rendezvényre érkezők ellenőrzése, beléptetése, esetleges kísérése, a rendezői feladatok ellátása (együttműködésben az illetékes rendőrkapitányság és egyéb szervek munkatársaival), rendkívüli események megelőzése, szükség esetén a megfelelő intézkedések azonnali megtétele.
A rendezvények biztosításához szükséges és kapcsolódó feladatokat is ellátjuk (kísérés, forgalomirányítás, ruhatár üzemeltetés, parkoltatás).
 
Jelenleg a 2009-es férfi felnőtt labdarúgó bajnokságban első helyezést, a 2010-es bajnoki évben második helyezést elért Gyirmót SE stadionjának rendezői feladatait látjuk el, illetve az egyesület biztonsági igazgatóját a RÁBA-BÁSTYA Kft. biztosítja. Társaságunk a rendezvényeket napjainkig rendkívüli esemény nélkül biztosította. Cégünk több éven keresztül a Rába ETO labdarúgó mérkőzéseit biztosította, melyek során rendkívüli esemény nem történt.
 
A rendezvénybiztosítás szolgáltatás - a megbízás jellegétől függően - nagy gyakorlati tapasztalatokat és - törvényileg szabályozott - feltételrendszert igényel. A rendezvény zavartalan lebonyolítása, a nagyobb biztonság érdekében további szolgáltatásokat is kínálunk Önnek:
Biztonságtechnikai berendezések: kamerarendszerek, evakuációs hangrendszerek, beléptető rendszerek tervezése, üzemeltetése.
Személyvédelem (testőr): a rendezvényen részt vevő kiemelt személy(ek) biztosítása élőerővel és biztonságtechnikai eszközökkel.
 
A RÁBA-BÁSTYA Vagyonvédelmi Kft. rendezvénybiztosítás szolgáltatása rugalmas és teljes körű, így az Ön vagy cége számára az igényeinek és elvárásainak megfelelő biztonságot tudjuk nyújtani.
 
 
 
 
 
 
 

H-9027 Győr, Martin u. 1. | Telefon: +36 96/624-052

Fax: +36 96/624-061 | E-mail: info[@]rababastya.hu