H-9027 Győr, Martin u. 1. | Telefon: +36 96/624-052

Fax: +36 96/624-061 | E-mail: info[@]rababastya.hu

RÁBA-BÁSTYA Vagyonvédelmi Kft., Győr - Mi garantáljuk a biztonságot, Ön élvezi a nyugalmat. | Vagyonvédelem, őrzés védelem, rendezvénybiztosítás.
 
 
 
 
Online ajánlatkérés - Kattintson ide és kérjen személyre szabott, egyedi árajánlatot!
AZ ÖN ELŐNYEI

» Teljes körű szolgáltatások

» Rugalmas megoldások

» Kiemelkedő szakmai háttér

» Szakképzett munkatársak

» Megbízható technikai háttér

» Megnyugtató garanciák

» Több évtizedes tapasztalat

» Meggyőző referenciák

AKTUALITÁSOK
Jelenleg nincs feltöltve aktualitás...

ISO 9001:2009 szabvány szerinti minőségbiztosítási rendszer.
 
 

Szolgáltatásaink

Személyvédelem

 
A személyvédelem (személyi testőr) szolgáltatásunkat főként vállalkozók, üzletemberek, pénzügyi területen dolgozók igénylik, belföldön és külföldön egyaránt. Személyőrzési szolgáltatásunkat azon partnereinknek, illetve a partnereinkhez látogató ügyfeleinknek ajánljuk, akik hivatalból nem részesülnek védelemben, azonban veszélyeztetve érzik magukat.
 
Munkatársainkat minden egyes megbízás előtt esetileg készítjük fel a feladat sikeres végrehajtása érdekében. A személyvédelem (testőri munka) rendkívül összetett feladat, hiszen ellátásához egyrészt a védelmi szakma több területének alapos ismerete is szükséges, másrészt a feladatot ellátó személyek (testőrök) egyéni emberi kvalitásainak is magas szintűeknek kell lenniük.
 
Munkánkat a törvényesség, az arányosság, a szükségesség, a humanizmus elveit betartva végezzük.
 
A személyvédelmi tevékenység főbb végrehajtási fázisai (megvalósítási folyamat):
Szükséges információk begyűjtése: védendő személy vagy személyek, helyszínek, időpontok és időtartamok, kockázatok, feltételek és körülmények, stb.
A védelemhez szükséges élőerő és technikai eszközök felmérése, előkészítése: testőr(ök) kiválasztása, technikai védelemhez szükséges eszközök (pl. jármű, beltéri-kültéri érzékelők, jelzőrendszerek, speciális pénzszállító táska, stb.), személyvédelemhez szükséges eszközök (pl. fegyverek, golyóálló mellény, stb.), járulékos technikai eszközök (pl. kommunikációs eszközök).
Védelmi terv kidolgozása: a védelmi feladatok átgondolt és precíz megtervezése révén a kockázatok minimális szintre csökkenthetőek, illetve az esetlegesen bekövetkező rendkívüli események kezelésének hatékonysága maximalizálható.
Végrehajtás: a védelmi terv alapján és a rendelkezésre álló eszközök segítségével a személyvédelmi feladatok szakszerű és pontos végrehajtása, folyamatos ellenőrzés mellett.
 
A RÁBA-BÁSTYA Vagyonvédelmi Kft. személyvédelem szolgáltatása rugalmas és teljes körű, így az Ön vagy cége számára az igényeinek és elvárásainak megfelelő biztonságot tudjuk nyújtani.
 
 
 
 
 
 
 

H-9027 Győr, Martin u. 1. | Telefon: +36 96/624-052

Fax: +36 96/624-061 | E-mail: info[@]rababastya.hu