H-9027 Győr, Martin u. 1. | Telefon: +36 96/624-052

Fax: +36 96/624-061 | E-mail: info[@]rababastya.hu

RÁBA-BÁSTYA Vagyonvédelmi Kft., Győr - Mi garantáljuk a biztonságot, Ön élvezi a nyugalmat. | Vagyonvédelem, őrzés védelem, rendezvénybiztosítás.
 
 
 
 
Online ajánlatkérés - Kattintson ide és kérjen személyre szabott, egyedi árajánlatot!
AZ ÖN ELŐNYEI

» Teljes körű szolgáltatások

» Rugalmas megoldások

» Kiemelkedő szakmai háttér

» Szakképzett munkatársak

» Megbízható technikai háttér

» Megnyugtató garanciák

» Több évtizedes tapasztalat

» Meggyőző referenciák

AKTUALITÁSOK
Jelenleg nincs feltöltve aktualitás...

ISO 9001:2009 szabvány szerinti minőségbiztosítási rendszer.
 
 

Céginformációk

Szervezeti felépítés

 
A cég szervezeti felépítését úgy alakítottuk ki, hogy az egyes szervezeti egységek és működési folyamatok olyan zárt rendszert alkossanak, melyek minden tekintetben az Ön őrzés-védelmi igényeinek maximális kielégítésére irányuljanak.
 
A cég felsővezetése (általános- és szakmai igazgató), a szervezeti egységek vezetői (rendészeti szolgálat vezető, fegyveres szolgálat vezető, tűzvédelmi- és katasztrófa elhárítási vezető), valamint a végpontokon szolgálatot teljesítő kollégáink (diszpécserek, vagyonőrök, biztonsági őrök, rendezvénybiztosítő őrők, személyi testőrök, stb.) közötti kommunikációs csatornákat - kiváló technikai eszközök és részletes, szigorú protokollok alkalmazásával - optimalizáltuk.
 
A gondos és alapos személyzeti- és technikai kiválasztásnak köszönhetően az egyes őrzés-védelmi feladatok ellátásához minden esetben a "szükséges és elegendő" erőforrásokat biztosítjuk.
 
Az egyes szervezeti egységek (rendészeti szolgálat, fegyveres szolgálat, tűzvédelem és katasztrófa-elhárítás) kapcsolódási pontjait standardizáltuk, együttműködésüket - a kellő mértékű rugalmasság megtartása mellett - kiváló szintre feljesztettük.
 
A szervezet és a munkafolyamatok - megbízóink tapasztalatait is figyelembe vévő - folyamatos ellenőrzése és fejlesztése révén elértük, hogy az Ön számára valóban eredményes és hatékony védelmet, biztonságot tudunk nyújtani, a költségek optimális szinten tartása mellett.
 
 
 
 
 
 

H-9027 Győr, Martin u. 1. | Telefon: +36 96/624-052

Fax: +36 96/624-061 | E-mail: info[@]rababastya.hu