H-9027 Győr, Martin u. 1. | Telefon: +36 96/624-052

Fax: +36 96/624-061 | E-mail: info[@]rababastya.hu

RÁBA-BÁSTYA Vagyonvédelmi Kft., Győr - Mi garantáljuk a biztonságot, Ön élvezi a nyugalmat. | Vagyonvédelem, őrzés védelem, rendezvénybiztosítás.
 
 
 
 
Online ajánlatkérés - Kattintson ide és kérjen személyre szabott, egyedi árajánlatot!
AZ ÖN ELŐNYEI

» Teljes körű szolgáltatások

» Rugalmas megoldások

» Kiemelkedő szakmai háttér

» Szakképzett munkatársak

» Megbízható technikai háttér

» Megnyugtató garanciák

» Több évtizedes tapasztalat

» Meggyőző referenciák

AKTUALITÁSOK
Jelenleg nincs feltöltve aktualitás...

ISO 9001:2009 szabvány szerinti minőségbiztosítási rendszer.
 
 

Szolgáltatásaink

A RÁBA-BÁSTYA szolgáltatásai az őrzés-védelem minden területét felölelik: távfelügyelet, objektumvédelem, portaszolgálat, rendezvénybiztosítás, biztonságtechnikai rendszerek, pénz- ésértékszállítás, személyvédelem, tűzvédelem.
 
Működési területünk kiterjed az egész észak-dunántúli régióra, valamint Budapestre is. Ügyfeleink között megtalálhatóak közintézmények, multinacionális cégek, magyar kis- és középvállalkozások, és természetesen magánszemélyek is.
 

Távfelügyelet

 
Az őrzés-védelem megbízható, magas fokú biztonságot nyújtó megoldása, mely költséghatékony módon
kombinálja a szakképzett élőerős őrzés (biztonsági őr, fegyveres elfogó szolgálat, stb.) és a modern
technikai eszközök (különböző riasztó- és jelzőrendszerek) által kínált előnyöket.
További részletek: "Távfelügyelet"...»
 

Objektumvédelem

 
Az objektumvédelem során az Ön telephelyén (üzem, raktár, iroda, építési terület, stb.) látják el munkatársaink az őrzés-védelem kapcsán felmerülő feladatokat. A felmerült igények és lehetőségek alapján Önnel közösen alakítjuk ki az őrzés rendszerét, határozzuk meg a szükséges teendőket.
További részletek: "Objektumvédelem"...»
 

Portaszolgálat

 
A portaszolgálat (recepció) során kollégáink az Ön telephelyének (üzem, raktár, iroda, stb.) be- és kilépési pontjain látják el feladataikat. A portaszolgálat három alapvető feladata a belépő azonosítása, a belépési jogosultság ellenőrzése, az áthaladás szabályozása.
További részletek: "Portaszolgálat"...»
 

Rendezvénybiztosítás

 
A rendezvénybiztosítás szolgáltatás során kollégáink különböző rendezvények (pl. sportesemények, kulturális rendezvények, politikai rendezvények, üzleti rendezvények, konferenciák, stb.) alkalmával látnak rendvédelmi-, biztonsági- és egyéb feladatokat.
További részletek: "Rendezvénybiztosítás"...»
 

Személyvédelem

 
A személyvédelm (személyi testőr) szolgáltatásunkat főként vállalkozók, üzletemberek, pénzügyi területen dolgozók igénylik, belföldön és külföldön egyaránt. Személyőrzési szolgáltatásunkat azon partnereinknek, illetve a partnereinkhez látogató ügyfeleinknek ajánljuk, akik hivatalból nem részesülnek védelemben, azonban veszélyeztetve érzik magukat.
További részletek: "Személyvédelem"...»
 

Biztonságtechnikai rendszerek

 
Cégünk térítésmentes helyszíni felmérés és tervezés után személyre, létesítményre szabottan, igény szerinti védelmet garantáló biztonságtechnikai berendezéseket biztosít, legyen szó ipari létesítményekről (gyárak, raktárak, telephelyek, stb.), irodaépületekről, üzlethelyiségekről, magánházakról, lakásokról.
További részletek: "Biztonságtechnikai rendszerek"...»
 

Pénz- és értékszállítás

 
A pénz- és értékszállítás a vagyonvédelem veszélyes és kiemelten bizalmi jellegű szakterülete, hiszen itt az érték általában koncentráltabb és nagyobb, mint a vagyonvédelmi szakma többi területén.
További részletek: "Pénz- és értékszállítás"...»
 

Tűzvédelem

 
A tűzvédelem szolgáltatás során vállaljuk tűzoltó készülékek ellenőrzését, javítását, tűzcsapok és azok felszereléseinek ellenőrzését, bérbe adását, karbantartását.
További részletek: "Tűzvédelem"...»
 

Takarítás, létesítmény-üzemeltetési feladatok

 
A RÁBA-BÁSTYA Vagyonvédelmi Kft. - az objektumvédelmi feladatok kiegészítéseként - vállalja az adott létesítmény (épület, telephely, stb.) beltéri és kültéri takarítását, évszakoktól és időjárástól függő tisztán tartását.
További részletek: "Takarítás, létesítmény-üzemeltetési feladatok"...»
 
 
 
 
 

H-9027 Győr, Martin u. 1. | Telefon: +36 96/624-052

Fax: +36 96/624-061 | E-mail: info[@]rababastya.hu