H-9027 Győr, Martin u. 1. | Telefon: +36 96/624-052

Fax: +36 96/624-061 | E-mail: info[@]rababastya.hu

RÁBA-BÁSTYA Vagyonvédelmi Kft., Győr - Mi garantáljuk a biztonságot, Ön élvezi a nyugalmat. | Vagyonvédelem, őrzés védelem, rendezvénybiztosítás.
 
 
 
 
Online ajánlatkérés - Kattintson ide és kérjen személyre szabott, egyedi árajánlatot!
AZ ÖN ELŐNYEI

» Teljes körű szolgáltatások

» Rugalmas megoldások

» Kiemelkedő szakmai háttér

» Szakképzett munkatársak

» Megbízható technikai háttér

» Megnyugtató garanciák

» Több évtizedes tapasztalat

» Meggyőző referenciák

AKTUALITÁSOK
Jelenleg nincs feltöltve aktualitás...

ISO 9001:2009 szabvány szerinti minőségbiztosítási rendszer.
 
 

Szolgáltatásaink

Távfelügyelet

 
A távfelügyelet az őrzés-védelem megbízható, magas fokú biztonságot nyújtó megoldása, mely költséghatékony módon kombinálja a szakképzett élőerős őrzés (biztonsági őr, fegyveres elfogó szolgálat, stb.) és a modern technikai eszközök (különböző riasztó- és jelzőrendszerek) által kínált előnyöket.
 
A távfelügyelet lényege, hogy a védendő objektumból érkező riasztás esetén a járőrszolgálatot ellátó kollégáink a lehető legrövidebb időn belül kiszállnak a helyszínre, és a diszpécser közreműködésével felmérik a helyzetet, majd a megfelelő és szükséges intézkedésekkel kezelik a felmerült problémát.
 
A távfelügyeleti szolgáltatás - sokoldalúságából és skálázhatóságából eredően - alkalmazási területe nagyon széles, így hatékony vagyonvédelmi megoldás ipari üzemek, raktárak, irodaházak, üzlethelyiségek, szállodák, éttermek, magánházak, lakások, stb. őrzésére.
 
Diszpécserközpont
 
A távfelügyeleti rendszer "idegközpontja", ide érkeznek be ügyfeleink felől a különböző jelzések, amiket speciálisan képzett diszpécsereink fogadnak a nap 24 órájában. A diszpécser a szigorú szakmai protokoll és a megállapodásban foglaltak alapján haladéktalanul megteszi a szükséges intézkedéseket: kivezényli a fegyveres elfogó szolgálat munkatársait, értesíti a megjelölt személyeket, valamint – szükség esetén – az illetékes hatóságokat, közmű szolgáltatókat (pl. rendőrség, mentők, tűzoltók, áramszolgáltató, stb.) is.
A diszpécserközpont további feladata az őrzött területen működő riasztórendszerek működőképességének rendszeres ellenőrzése, tesztelése.
 
Járőrszolgálat, fegyveres elfogó szolgálat
 
A fegyveres járőrszolgálatot magasan képzett és gyakorlati tapasztalatokkal rendelkező kollégák látják el, akik gyorsan, határozottan, szakszerűen és jogszerűen képesek megoldani feladataikat. A járőrszolgálat munkáját korszerű technikai eszközök (járművek, kényszerítő eszközök, kommunikációs eszközök, kutya, stb.) segítik.
A járőrszolgálat további feladata - a rendkívüli események kezelésén felül - az egyes őrzött objektumok rendszeres és véletlenszerű ellenőrzése is.
 
A riasztás módjai
 
Az őrzött objektumból kétféle módon kezdeményezhető riasztás: a jelzést generálhatja automatikusan a telepített biztonsági rendszer (pl. behatolás érzékelő, mozgásérzékelő) vagy az őrzött területen tartózkodó munkatárs (pl. biztonsági őr, helyi dolgozó).
 
A riasztás típusai
 
A telepített riasztórendszeren keresztül sokféle jelzés fogadására van lehetőség, melynek köszönhetően a diszpécserközpont már a jelzés beérkezésekor hozzájut a szükséges intézkedések megtételéhez nélkülözhetetlen alapinformációkhoz.
Ezek lehetnek: betörésjelzés, tűzjelzés, üvegtörés jelzése, támadásjelzés (pánikriasztás), szabotázsjelzés, kényszernyitás jelzése, műszaki berendezések (pl. épületgépészeti berendezések, gépek, eszközök, áramszünet, stb.) állapotjelzései, stb.
 
A távfelügyelet szolgáltatás - a megbízás jellegétől függően - igen széles skálán mozoghat, így a valóban költséghatékony és biztonságos megoldás érdekében további szolgáltatásokat is kínálunk Önnek:
Élőerős őrzés: a megoldandó védelmi feladatok megoldására állandó helyszíni biztonsági őr (vagyonőr) biztosítása (objektumvédelem).
Biztonságtechnikai berendezések: komplex távfelügyeleti rendszerek (pl. behatolás jelzők, mozgásérzékelők, tűzjelzők, stb.) tervezése, telepítése, üzemeltetése, karbantartása.
 
A RÁBA-BÁSTYA Vagyonvédelmi Kft. távfelügyelet szolgáltatása rugalmas és teljes körű, így az Ön vagy cége számára az igényeinek és elvárásainak megfelelő biztonságot tudjuk nyújtani.
 
 
 
 
 
 
 

H-9027 Győr, Martin u. 1. | Telefon: +36 96/624-052

Fax: +36 96/624-061 | E-mail: info[@]rababastya.hu