H-9027 Győr, Martin u. 1. | Telefon: +36 96/624-052

Fax: +36 96/624-061 | E-mail: info[@]rababastya.hu

RÁBA-BÁSTYA Vagyonvédelmi Kft., Győr - Mi garantáljuk a biztonságot, Ön élvezi a nyugalmat. | Vagyonvédelem, őrzés védelem, rendezvénybiztosítás.
 
 
 
 
Online ajánlatkérés - Kattintson ide és kérjen személyre szabott, egyedi árajánlatot!
AZ ÖN ELŐNYEI

» Teljes körű szolgáltatások

» Rugalmas megoldások

» Kiemelkedő szakmai háttér

» Szakképzett munkatársak

» Megbízható technikai háttér

» Megnyugtató garanciák

» Több évtizedes tapasztalat

» Meggyőző referenciák

AKTUALITÁSOK
Jelenleg nincs feltöltve aktualitás...

ISO 9001:2009 szabvány szerinti minőségbiztosítási rendszer.
 
 

Céginformációk

Technikai háttér

 
Cégünk rendelkezik mindazon modern technikai berendezésekkel és eszközökkel, melyek az őrzés-védelmi feladatok eredményes ellátásához szükségesek.
 
A korszerű diszpécserközpont és a távfelügyeleti rendszer megfelel a legmagasabb elvárásoknak is, mind a teljesítmény, mind a rendelkezésre-állás, mind pedig a biztonság tekintetében.
 
A közlekedéshez megkülönböztető felirattal rendelkező és - egyes megbízások teljesítésekor - konspirált személygépjárművek, valamint motorkerékpárok, kerékpárok állnak rendelkezésre.
 
A hatékony kommunikációt mobiltelefonok és korszerű hasábrádiók biztosítják.
 
Az egyes őrzés-védelmi feladatok ellátásához a támadáselhárító- és kényszerítő eszközök széles palettája (pl. maroklőfegyver, gumibot, könnygázszóró, golyóálló mellény, járőrkutya, stb.) áll rendelkezésre.
 
Munkatársaink formatervezett szolgálati öltözékben látják el feladataikat, alkalmazkodva a feladat jellegéhez (járőrözés, portaszolgálat). Minden munkatárs fényképes, névre szóló kitűzőt visel. A ruházatot illetően készek vagyunk a gazdasági társaságok igényeit figyelembe venni, azokhoz alkalmazkodni.
 
Megbízóinkkal együttműködve nagy hangsúlyt helyezünk a rendelkezésre álló technika, infrastruktúra fejlesztésére, új technikai eszközök bevezetésére.
 
 
 
 
 
 

H-9027 Győr, Martin u. 1. | Telefon: +36 96/624-052

Fax: +36 96/624-061 | E-mail: info[@]rababastya.hu